Ansambli Ramones pikaaegne liige Marky Ramone esineb Eestis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marky Ramone
Marky Ramone Foto: Marky Ramone

4. augustil annab Eestis kontserdi punkmaailma legend Marky Ramone. Marky on üks väheseid Eestit väisavaid staare, kes on jäädvustatud Rock and Roll Hall of Fame'le. Marky Ramone's Blitzkriegi Baltimaade ainus kontsert leiab aset klubis Rock Cafe.

Marky Ramone on peamiselt tuntud oma 15aastase trummarikarjääri põhjal ansamblis Ramones. Marky on bändi tuntuim trummar ning ainus elusolev liige, kes muusikat edasi teeb.

Oma 40aastase lavakarjääri jooksul on ta mänginud paljudes gruppides - Dust, Wayne County and the Backstreet Boys, Richard Hell & The Voidoids, the Misfits ja loomulikult Ramones.

Juba seitsmekümnendatel Ramonesi lugude tempot üles kruvima hakanud Marky Ramone on pungi- ja rokimaailma kiiremaid ja legendaarsemaid trummareid.

«Arvate, et suudate mängida nagu mina, et see on lihtne? Mitte üle kahe minuti,» on Marky öelnud.

Tallinasse jõudev Marky Ramone's Blitzkrieg koondab endasse väga kogenud punkmuusikud, teiste hulgas ka vokalist Michale Graves (The Misfits, Graves, Gotham Road).

Tänavu 7. märtsil avaldas band singli «If and when», mida on võimalik soetada vaid digitaalselt iTunes keskkonna kaudu.

Marky Ramone on punkmaailma üks olulisemaid nimesid. Tänavu anti Markyle üle ka Grammy auhind elutöö panuse eest.

Piletid Marky Ramone's Blitzkrieg kontserdile tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 23. mail kell 10.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles