Kossuliigas hakatakse medalitele paelu siduma

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kossuliiga hooaja lõpp on täis põnevaid vastasseise. Ühena esimestest tagas endale põhturniiri teise kohaga pääsu poolfinaali RLV Massive, kelle liidrite hulka kuulub Roman Konontšuk (sinises).
Kossuliiga hooaja lõpp on täis põnevaid vastasseise. Ühena esimestest tagas endale põhturniiri teise kohaga pääsu poolfinaali RLV Massive, kelle liidrite hulka kuulub Roman Konontšuk (sinises). Foto: Ain Liiva

Eesti Ööjooks Kossuliigas on põhiturniiril jäänud pidada veel vaid loetud mängud, heitlus kohamängudele pääsemise nimel on olnud armutu.

Kaks vooru enne meistriliiga põhiturniiri lõppu kindlustasid endale play-off’iks koha otse poolfinaali ja pääsu 5. mail Rakvere spordihallis toimuvale finaalpäevale põhiturniiri kaks esimest: RLV Massive ja RSK Tarvas I.

Mõlemad meeskonnad kogusid võrdselt 11 võitu ja kolm kaotust, kuid Rakvere võistkonnal oli kokkuvõttes vastasest punkt vähem, sest kaotuste hulgas oli ka üks 0:20 loobumiskaotus Väike-Maarja Päästekooli vastu, mille eest saadi tabelisse ühe punkti asemel null.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles