Rindel asuv küla värvis end Ukraina värvidesse (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luganski oblastis jookseb rindejoon enamasti piki Donetsi jõge, millest teisel pool on Ukraina vägede kontrolli all vaid üks küla – Krõmske. Juba neljandat aastat elatakse seal nii , et separatistide positsioonid asuvad külast vaid kilomeetri kaugusel.

Luganski oblastis jookseb rinde piir enamasti piki Donetski jõge, millest teisel pool on Ukraina vägede kontrolli all vaid üks küla – Krõmske. Sseal elatakse juba neljandat aastat nii, et separatistide positsioonid asuvad külast vaid kilomeetri kaugusel.

«Kondoome ei taha keegi,» kurdab apteeker Tatjana Košõvets. On kaks varianti, miks neid ei taheta: külas pole noori või need noored usuvad, et maksab sünnitada, vastab talle Hrinenko. Õiget vastust ta öelda ei oska. Ka palk on neil veidi tõusnud: medõde saab täiskoormuse eest 3000 grivnat (92 eurot) kuus. Kaks aastat tagasi oli õe palk 1500 grivnat (siis 50 eurot).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles