Galerii: 5 kõige rabavamat elektriautot Genfi autonäituselt!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimac C_Two.
Rimac C_Two. Foto: Esta Tatrik

Elekter on tuline teema ja elekrisõidukeid esitlesid nii luksusmargid, kähkusõidukite kui ka ranna-autode tootjad. Kui suures mahus elektriline on tulevik, seda ei oska täna siiski keegi ennustada. Siit leiate Genfi näituse 5 kõige rabavamat elektriautot.

Rimac C_Two

Kuidas olla kuri Horvaatia moodi. 1900 hj ja 2300 Nm. Nullist sajani jookseb 1,97 sekundiga. Kui see kõik tõele vastab, siis on teie ees üks maailma kõige kiiremaid autosid. Loodetakse toota 150 eksemplari, seeriaautod valmivad 2020.

Cupra e-Racer

Cuprast – Seatist eraldunud kiirete autode brändist – oli juttu märtsikuu esimeses Arteris. Genfi jaoks hoiti elektrilist võistlusautot. e-Raceri elektriajam suudab tipus arendada 670 hj, tippkiirus on 270 km/h ja nullist sajani kiirendus 3,2 sekundit.

e-Moke

Kõigile midagi. Valmistatakse Prantsusmaal, edasimüüjad on ka Itaalias ja kohata võib neid mitmel troopilisel turismisaarel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles