Kanteri tuleristsed uues ametis

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, EESTI 20MAR18
Kergejõustik Utilitase järelkasvutiim. Fotol Gerd Kanter.
Athletics team Utility next generation.
Foto; Tairo Lutter/EESTI MEEDIA
Tallinn, EESTI 20MAR18 Kergejõustik Utilitase järelkasvutiim. Fotol Gerd Kanter. Athletics team Utility next generation. Foto; Tairo Lutter/EESTI MEEDIA Foto: Tairo Lutter / Postimees

Gerd Kanteri karjääri viimane hooaeg on alanud töisemalt kui kunagi varem – 38-aastane kettaheitja juhtis esmaspäeval Euroopa Olümpiakomitee spordikomisjoni esimest istungit, hiljuti läbis ta ka Eesti esimese tippsportlasena juhtimis-coaching'u diplomiprogrammi.

«Mõni päev on ikkagi selline, kus pole aega trennimõtteid mõelda, aga samas on senine ettevalmistus läinud nii, nagu olen tahtnud. Kuna ma olen ka sellises vanuses, et ma ei kannatagi võib-olla neid koormusi välja, saan võtta sunnitud puhkepäevad. Loodan, et need tulevad lõpuks kasuks,» rääkis Kanter.

Kui treeningutest võib kettaheitja füüsiliselt mõnel päeval puhata, siis vaimne töö käib Pekingi olümpiavõitjal täie hooga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles