Tartu kooliteatrite festivali repertuaar ulatub Shakespeare’ist Kivirähkini

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased neli aastat on festivali eestvedaja Lille maja noorsootöötaja Auli Auväärt. Ta peab oluliseks sündmuse pedagoogilist eesmärki. Ühe pädevusena areneb õpilastest teatrisõpradel näiteks suhtlemisoskus.
Viimased neli aastat on festivali eestvedaja Lille maja noorsootöötaja Auli Auväärt. Ta peab oluliseks sündmuse pedagoogilist eesmärki. Ühe pädevusena areneb õpilastest teatrisõpradel näiteks suhtlemisoskus. Foto: Sille Annuk

Homme algab Tartu Uues Teatris neli päeva kestev kooliteatrite festival, kus osaleb 25 teatritruppi ja umbes 300 noort näitlejat. Kooliõpilastele, kes teatrietendustes kaasa löövad, on see tõeline teatripidu ning võitjad sõidavad linna esindama üleriigilisele festivalile Kooliteater. 

Osalejast korraldajaks

Kooliteatrite festivali eestvedaja on Lille maja noortekeskuse noorsootööspetsialist Auli Auväärt. Üle kahe aastakümne Tartu näitemängude päevade nime all üritust korraldanud inglise keele õpetaja Tea Kõverik andis Auväärtile teatepulga üle neli aastat tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles