Andreas Kaju: Reformierakonna trallitamine võib neile maksta valimisvõidu (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Kaju
Andreas Kaju Foto: Eero Vabamägi

Siseheitluse jätkumise korral võib see Reformierakonnale valusalt maksma minna, ütles suhtekorraldaja ja poliitikavaatleja Andreas Kaju ETV saates «Ringvaade».

Ühelt poolt on Reformierakonnas toimuv Kaju hinnangul n-ö perekonna siseasi, aga teisalt on Reformierakond populaarse erakonnana paljude inimeste jaoks suurte ootuste ja lootuste kehastus järgmistel valimiste eel, vahendab ERR-i uudisteportaal.

«Kui nad ei suuda ennast kokku võtta ja kui nende trallitamise tõttu läheb see maksma neile valimisvõidu või tugeva tulemuse Keskerakonnaga konkureerides, siis vaadatakse nende inimeste otsa, kes täna ei suuda ise enda egodest üle olla,» selgitas Kaju.

Praegune siseheitlus veel partei reitingut oluliselt ei tohiks mõjutada, sest suur toetus tuleb paljuski sellest, et suur osa inimesi pole rahul võimul oleva valitsuse tegevusega, leiab Kaju.

«Aga kui ka paar kuud pärast erakonna suurkogu on näha, et meeskonda pole olemas, üksteist ei usaldata, hakkab murenema ka usalduskrediit, mis neile kui opositsiooniliidrile on antud,» sõnas ta.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles