Äge võimalus: Eesti laps saab osa jalgpalli MMi finaalmängust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saada staar staadionile!» projekti raames saab üks väike Eesti jalgpallihuviline minna jalgpalli MMile
«Saada staar staadionile!» projekti raames saab üks väike Eesti jalgpallihuviline minna jalgpalli MMile Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS

McDonald's annab kampaania «Saada staar staadionile!» raames ühele 6-10aastasele Eesti lapsele kordumatu võimaluse sõita koos lapsevanemaga Moskvasse ning saata 15. juulil toimuval MMi finaalkohtumisel miljonite vaatajate silme all üks jalgpallur staadionile.

Finaalmängul Eestit esindav laps valitakse välja jalgpallipäeval, mida McDonald's korraldab koostöös Eesti Jalgpalli Liidu ja Viimsi Martin Reimi Jalgpallikooliga. Jalgpallipäeval saavad osaleda kõik 6-10-aastased lapsed ja see toimub 8. aprillil kell 11.00-14.00 Tallinnas, EJLi jalgpallihallis. Üritusel osalemiseks on vaja täita lihtne ankeet, mis on 19. märtsist kuni 1. aprillini kättesaadav kampaania veebilehel.

2016. aastal võitis loosi tahtel võimaluse sõita Prantsusmaal aset leidnud EM-finaalturniirile 9-aastane Olga Simagina ning 2014. aastal võitis McDonald's «Saada staar staadionile!» kampaania Murastest pärit Lukas Elo, kes reisis koos oma isaga Brasiiliasse ja sai osa FIFA MMi poolfinaalmängust.

Tänavuse kampaania võitev laps saab koos ema või isaga võimaluse osaleda finaalmängul, mis toimub 15. juulil Moskvas. Võitjad saavad auhinnaks kõik-hinnas reisi Venemaale, mis hõlmab lennupileteid, majutust, meelelahutuslikku eriprogrammi koos teiste osalejatega, linnaekskursiooni ning loomulikult pääsmeid finaalkohtumisele.

Eesti jalgpallikoondise peatreeneri ja oma nimelise jalgpallikooli juhi Martin Reimi sõnul on see suurepärane võimalus igale lapsele ja lapsevanemale ning ühtlasi lihtsaim viis pääseda finaalmängule.

«Jalgpallipäev on lõbus ja kõigile jõukohane sõltumata sellest, kas osalejad on jalgpalli enne mänginud või mitte. Jalgpallipäeval tuleb lapsel koos vanemaga sooritada mitmeid mängulisi ülesandeid, kus pannakse proovile nii nende osavus, meeskonnavaim kui ka teadmised,» rääkis Reim.

8. aprillil EJLi jalgpallihallis toimuvale jalgpallipäevale on oodatud kõik. Üritusele võib kaasa võtta terve pere, sest lisaks staarisaatja tiitlile kandideerijaile jätkub jalgpallipäeval meelelahutuslikke tegevusi ka teistele suurtele ja väikestele külastajatele. Registreerimisavaldus, kampaania tingimused ja lisainfo on leitav SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles