Juurikas. Maailm toetab Hanno Pevkurit (2)

Uuno Prostamool
, Euroopa Haige Mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur
Hanno Pevkur Foto: Eero Vabamägi / Postimees

​Maailma avalikkus jälgib olukorra teravnemist Reformierakonnas kasvava nõrdimusega. Pyeongyangist California rannikuni on levimas paanika. USA ülikoolides põletavad naistudengid Hanno Pevkuri toetuseks rinnahoidjaid ja muid isiklikke esemeid. PVA ja EPO on protestiks katkestanud rahumeelsed rünnakud Iisraeli vastu.

Mure Hanno Pevkuri pärast on pannud tegutsema nii maailma­ liidrid kui ka miljonid lihtsad demokraatia pooldajad. Euroopas on Hanno Pevkuri toetuseks tulnud tänavatele tohutud rahvamassid. Nõutakse Pevkuri tagakiusamise lõpetamist ning harmoonia taastamist Reformierakonnas.

Pevkuri toetuseks on asunud tegutsema Greenpeace, Amnesty ja Antifa. Pariisi eesrindlikud noored põletavad Hanno Pevkuri toetuseks autosid ja telefoniputkasid. Pevkuri toetuseks on Pariisis ja Berliinis katkenud ühistransport, kauplustes jätkub tualettpaberit ja seepi vaid kolmeks päevaks. Karusnahafarmides on Pevkuri toetuseks vabaks lastud tuhandeid rebaseid ning kährikuid. Vatikan kutsub kõiki usklikke Hanno Pevkuri eest palvetama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles