VIDEO! Beatrice Fenice fantastiline moereis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes armastab eksootilisi reise, vürtsikaid roogi ja värvides peituvat energiat? Beatrice üllatas Tallinn Fashion Weeki esimesel päeval mustriküllase vaatemänguga, mis inspireeritud Siiditeest.

Esmapilgul oli isegi raske uskuda, et kogu see külluslik fantaasiaplahvatus ja põnev stilistika jõudis moelavale justnimelt Eestis! Kui saali ei jõudnud, vaata kindlasti järele!
 

Beatrice armastab kirglikult moodi, värve ja mustreid. Kuid lisaks on see rahvusvaheline naine kodus õige mitmes erinevas kultuuriruumis. "Seekordne kollektsioon on minu jaoks nagu reis, lihtsalt moekunsti kaudu," selgitab multikunstnikust disainer. "Siin on väga palju autentsust, ehedad sari kangad, Hiina siidid ja minu enda seest esile kerkinud emotsioonid. Ma olen paikne inimene, aga südames armastan ma maailma avastada. Ma arvan, et on palju teisigi, kes tunnevad sama."

Beatrice ja kollektsiooni toetaja Chris Devonshire-Ellis Tallinn Fashion Weeki backstages.
Beatrice ja kollektsiooni toetaja Chris Devonshire-Ellis Tallinn Fashion Weeki backstages. Foto: Konstantin Sednev

Publiku aplausi ja ahhetuste saates saatis Beatrice lavale hingematvalt uhke värvide ja mustrite paraadi. Hõlmiklõikelised kleidid-mantlid, dekoratiivsed materjalid ja efektsed kandid. Igas asjas oli justkui mitu karakterit koos, erinevad pooled ja iseloomud. Just nii nagu ka inimesed pole iial natuurilt üheülbalised ja igavad, vaid peidavad endas ka varjatud võimeid.

Tallinn Fashion Week 22.03.2018, 1. päev: Beatrice Fenice
Tallinn Fashion Week 22.03.2018, 1. päev: Beatrice Fenice Foto: Konstantin Sednev

Kollektsioonile lisas põnevust ka jumestus, kus modellide nägu kaunistasid klassikalise meigi asemel maagilised ornamendid. Soengud olid fantaasiarikas tuletis hõimurahvaste patsidest ja rituaalsetest soengutest.

Tallinn Fashion Week 22.03.2018, 1. päev: Beatrice Fenice
Tallinn Fashion Week 22.03.2018, 1. päev: Beatrice Fenice Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles