Võta šnitti! Neid asju kannab trendikas linnapreili sel kevadel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arttu Karvonen

Kuuldavasti valmistatakse linna parimaid pitasid ja falafeleid äsja Solaris Keskuses avatud toidukohas Fafa’s. Just seal töötab ka selle moeseeria peategelane Elviira, kes näitab koos stilisti, meikari ja juuksurite abiga ette, kuidas võiks sel kevadel välja näha julge ja trenditeadlik naine.

“Elviira seljas olev komplekt on julge valik, millega on lihtne pilke püüda,” lausub Solaris Keskuse rõiva- ja disainipoodidest Elviirale riideid ja aksessuaare valinud stilist Alli-Liis Vandel. Nii lisas ta šikile pintsakule ja pükstele ka kelmikad roosad saapad, särava litritega koti ning sõnumiga nokamütsi. Ka sametist õlapaeltega kleiti võib julgelt pükste peal kanda. “Erinevate stiilide miksimine – pidulik, soliidne ja sportlik – see ongi selle kevade moes üheks põhiliseks märksõnaks,” selgitab Alli-Liis Vandel ning lisab, et kes pole päris kindel, milliseid asju ja kuidas täpselt koos kanda võiks, valigu tagasihoidliku rõivastuse juurde ainult üks silmapaistev ese. “No nagu näiteks need roosad saapad, mis Elviiral jalas on – see värv paneb juba iseenesest naeratama ja järgi vaatama!”

Trendika komplekti valis stilist välja Solaris Keskuse rõiva-, kinga- ja disainikauplustest.
Trendika komplekti valis stilist välja Solaris Keskuse rõiva-, kinga- ja disainikauplustest. Foto: Arttu Karvonen

Stilisti soovitused selleks kevadeks:

  1. Trentšmantel on kergete kevadmantlite vaieldamatu valitsejanna! Soeta endale klassikaline mantel, mis sobib põhimõtteliselt kõigega ja igas olukorras. 
  2. Pastelsed toonid on endiselt moes! Soovitan proovida riietuda üleni pastelsetesse toonidesse ja lisada sinna mõni särav või vimkaga aksessuaar.
  3. Mustritest on sel kevadel popid näiteks ruudud. Soovitan miksida triipe ja ruute ning luua ainulaadseid geomeetrilisi mustrikombinatsioone.
  4. Ideid soovitan ammutada ka Solaris Keskuse disainipoodide sotsiaalmeediakontodelt, kuhu kõige uuem kraam alati esimesena üles läheb:

Duglase juuksurisalong soovitab:

Sellise soengu saavutamiseks nagu Elviiral, tuleks kõigepealt juuksejuurtesse teha krepilokid – nii püsib soeng kauem ja jääb kohevam. Seejärel võiks pihustada juustesse spetsiaalset soolaspreid (NYCE), mis aitab tekitada juustele kohevust ja struktuuri ning alles seejärel keerata lokid. Veidi lohaka tulemuse saavutamiseks keera üks lokk ühtepidi ja teine teistpidi.

Kevadises jumestuses teevad ilma värskus, naturaalsus ja looduslikud tooted, mida leiab näiteks Solarisest Eesti kosmeetika poest Pillerkaar.
Kevadises jumestuses teevad ilma värskus, naturaalsus ja looduslikud tooted, mida leiab näiteks Solarisest Eesti kosmeetika poest Pillerkaar. Foto: Arttu Karvonen

Eestimaine kosmeetikakauplus Pillerkaar soovitab: 

Meigitrendides valitseb naturaalsus ja värskus. Elviira puhul kasutati ainult looduslikke koostisosi sisaldavat mineraalkosmeetikat Ontic Minerals, mis ei ummista poore ning on hea katvusega.

Trendika komplekti valis stilist välja Solaris Keskuse rõiva-, kinga- ja disainikauplustest.
Trendika komplekti valis stilist välja Solaris Keskuse rõiva-, kinga- ja disainikauplustest. Foto: Arttu Karvonen

Modell: Elviira, Fafa’se teenindaja
Asukoht: Solaris Keskus, Tokumaru Takeaway
Stilist: Alli-Liis Vandel
Fotograaf: Arttu Karvonen
Soeng: Agnes Altmäe, Kristina Mets (Duglas)
Meik: Arnika Arula (Pillerkaar)
Rõivad, aksessuaarid: Dear Freedom kleit, KORALLINE püksid ja pintsak, Katrin Aasmaa nokamüts, Greenika käepaelad (disainipood LEVI).
Vagabondi saapad ja litritega kott (NS King), käevõrud ja sõrmused (Pandora).

Vaata lisaks, milliseid ägedaid kevadisi trende näitasid Solaris Keskuse töötajad:

https://www.solaris.ee/2018/03/vaart-soovitused-need-on-asjad-mida-moodne-naine-sel-kevadel-vajab/

https://www.solaris.ee/2018/03/vaata-millised-tuuled-puhuvad-sel-kevadel-meestemoes/

Copy
Tagasi üles