Järgmine sotsiaalmeedia staar ütles Snapchatist lahti

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen (vasakult esimene) koos Kim Kardashianiga (paremalt teine)
Chrissy Teigen (vasakult esimene) koos Kim Kardashianiga (paremalt teine) Foto: Instagram/Instagram

Supermodell Chrissy Teigen teatas Twitteri vahendusel oma jälgijatele, et loobub Snapchati kasutamisest. Sellega on ta kõige värskem lisandus sotsiaalmeedia staaride nimistusse, kes on populaarsele keskkonnale selja keeranud.

Supermodel ja sotsiaalmeediastaar teatas laupäeval oma kümnele miljonile Twitteri jälgijale, et lõpetab Scapchati kasutamise, kuna ei ole rahul selle hiljutiste uuendustega, vahendab CNBC

Tema säuts on praeguseks saanud pea 70 000 laiki, ligi 4800 jagamist ning pea 500 kommentaari, millest suurem osa toetavad ta otsust. Küll on ka neid, kes ütlevad, et kuulsused peaks enne selliste asjade avalikku väljaütlemist mõtlema sellele, kui palju töökohti võib nende sõnade mõjul ettevõttes kaduda, sest alati hakatakse otsima süüdlasi.

Veebruaris kaotas Snapchati omanikfirma Scap enam kui miljardi oma turuväärtusest, kui populaarsest keskkonnast lahkumisest andis teada tõsielustaar ja ettevõtja Kylie Jenner samuti Twitteri säutsu vahendusel. Ka tema ei olnud rahul keskkonna hiljutiste uuendustega. Paljud teised on kritiseerinud keskkonna uuendusi, kuna need annavad eelisõiguse reklaamisisule.

Snapchat tõmbas tule uuesti enda peale märtsikuus, kui ringlusse läks kuvatõmmis reklaamist, kus oli võimalik kasutajatel kas Rihannat või Chris Browni lüüa, andes sellega ainest kriitikutele, kes ütlesid, et selline reklaam naeruvääristab koduvägivalla tõsidust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles