Linnamuuseum ootab juba poolteist aastat juhti

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolteist aastat Tartu linnamuuseumi direktori kohuseid täitnud arendusjuht Marge Rennit pole otsustanud, kas kandideerib muuseumi direktoriks või ei.
Poolteist aastat Tartu linnamuuseumi direktori kohuseid täitnud arendusjuht Marge Rennit pole otsustanud, kas kandideerib muuseumi direktoriks või ei. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsus andis teada, et hakkab linnamuuseumile ning selle filiaalidele uuesti direktorit otsima. Direktorita on linnamuuseum 2016. aasta sügisest, kui toonane juht Merike Toomas ameti maha pani ning talle ei suudetud sama aasta septembris uut mantlipärijat leida. Sellest ajast on linnamuuseumi direktori kohusetäitjana töötanud arendusjuht Marge Rennit.

Kui Tartu linnavalitsus korraldas pärast Merike Toomase tööle asumist Eesti Rahva Muuseumi teenindusjuhiks linnamuuseumi direktori konkursi, kandideeris sellele ametikohale ka Marge Rennit. Ometigi tol korral konkurss nurjus ning Rennit pidi jätkama direktori kohusetäitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles