VIDEO! Kui tahad, et kõik mehed vaataksid sulle järele, siis kanna....

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas on võimalik ilmuda Tallinn Fashion Weekil lavale ja saada üleöö üheks kõige armastatumaks moekollektsiooniks? Mammu Couture taga seisev Maria Tammeorg selle imetrikiga igal juhul hakkama sai. Mis on see saladus, miks naised tema loomingut armastavad?

Maria Tammeorg usub, et võti on julguses ignoreerida trende. "Ma ei suru naistele peale seda, mis on selline tüpaaž, mis praegu moes on. Ma tahan pakkuda midagi õrna ja naiselikku. Ja nagu näha - naisi, kes sellist stiili austavad ja kellele meeldib olla kaunis on väga palju. Mitte nii, et pean selga panema oranži ja hästi kottis kleidi lihtsalt sellepärast, et see on moes!"

Tallinn Fashion Week, intervjuu: Maria Tammeorg, vasakul Marju Karin.
Tallinn Fashion Week, intervjuu: Maria Tammeorg, vasakul Marju Karin. Foto: Pilt videost

Mammu Couture tuliuus kollektsioon jätkas tuttavas romantilises stiilis, kuid disainer sammus ka uutele mängumaadele. Näiteks oli lisatud sportlike vaba aja riiete sari - pehme, romantiliste sametlipsukestega mugav rõivastus. Lõviosa moeideid seilas suvelainel - kerged kleidikesed suvisteks jalutuskäikudeks, palju helgeid ja heledaid toone, keha rõhutavaid siluette ja volange. Lisandiks üks hetke moelemmikuid, õlgkübarad, mida trende eitav moelooja ilmselt vaistust lähtudes teadis lisada. Lisaks koketselt pitsiliste tagapaneelidega kontorikleidid-seelikud ja Mammu kaubamärgiks saanud õrnad, unenäolised õhtukleidid.

"Ma loodan, et olen nii mõnegi tütarlapse õnnelikuks teinud oma naiseliku loominguga," naeratab disainer.

"Kui sa tahad, et tõesti kõik mehed vaataksid sulle järele, siis pane selga Mammu Couture," õhkab Maria loomingu andunud fänn Marju Karin.

Moelooja Maria Tammeorg, Mammu Couture ja moeajakirjanik Kristina Herodes, Postimees Arter
Moelooja Maria Tammeorg, Mammu Couture ja moeajakirjanik Kristina Herodes, Postimees Arter Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles