Curly Strings sõlmis Saksamaal plaadilepingu

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Curly Strings.
Ansambel Curly Strings. Foto: Stina Kase

Ansambel Curly Strings annab teada, et on sõlminud lepingu maineka Saksa plaadifirmaga Jazzhaus Records ning võetud ühe Saksamaa suurima kontsertagentuuri a.s.s concerts & promotions artistide nimekirja.

«Oleme bändi tegutsemise jooksul väga palju asju ise teinud: korraldanud kontserttuure, andnud välja plaate, arendanud rahvusvahelist profiili. Just välismaa plaanide osas aga oleme juba mõnda aega otsinud koostööpartnereid, kes aitaks meil neis paikades unistusi täide viia ning Jazzhaus Records-i ja a.s.s agentuuri inimestega tekkis see õige side,» räägib bändi solist Eeva Talsi.

Plaadilepingu esimese viljana annab Jazzhaus Records sellel suvel välja Eesti publikule juba armsaks saanud albumi «Hoolima» saksakeelsesse kultuuriruumi – ehk Saksamaa, Austria ja Šveitsi muusikaarmastajatele. Kuivõrd plaadifirmal on olemas ka tasemel üle ilma turustajatevõrgustik, ollakse ühiselt kavandamas järgmisi sihtriike, kus albumi levikut edendada.

«Hoolima» albumi poelettidele ilmumisest välismaal oleks aga ansamblile vähe kasu, kui sellega ei käiks kaasas meedia tähelepanu ning kontsertesitlused – seda masinavärki haldab bändi agent Mick Köppe: «Oleme Jazzhaus Recordsiga pikki aastaid koostööd teinud ning mõistame hästi kohapealset turgu. See, et saame Curly Stringsi siia tuua, on suurepärane võimalus ning arvan et saame siinsele publikule midagi unikaalset pakkuda. Ausalt öeldes – muidugi on tore töötada suurte nimekate artistidega – kuid sellised hetked, kus mul on õnnestunud leida Curlyde-sugune muusikaline pärl ning aidata nende karjääri üles ehitada, just sellised hetked on mind minu töös kõige õnnelikumaks teinud.»

Curly Strings astus selle aasta jaanuaris üles Saksamaa esitlusfestivalil Freiburg Kulturbörse, kus pärast esinemist külastas a.s.s concerts & promotions-i boksi üle 30 huvitatud kontserdikorraldaja ning selle baasil ongi Mick Köppe praegu bändi esimest mahukamat kontserttuuri Saksamaal koostamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles