Video: Kemerovo asekuberner palus põlvili andestust (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kemerovo oblasti asekuberner Sergei Tsivilev (keskel) täna linna keskväljakul pöördumas inimeste poole.
Kemerovo oblasti asekuberner Sergei Tsivilev (keskel) täna linna keskväljakul pöördumas inimeste poole. Foto: Danil Aikin/TASS/Scanpix

Venemaa Kemerovo oblasti asekuberner Sergei Tsiviljov laskus täna linnaelanike käest kaubanduskeskuse põlengu eest andestuse palumiseks põlvili.

«Ma tahaksin paluda teilt andestust,» ütles asekuberner Tsiviljov ja laskus kõigil üllatuseks põlvili. Kümnekonna sekundi pärast tõusis ta uuesti püsti ja lausus: «Juba ammusest ajast on inimesed Venemaal langenud põlvili, et andestust paluda.»

Kemerovo peaväljakul jätkub hommikust saati rahvakogunemine, kuhu on väidetavalt kogunenud üle 1500 inimese.

Foto: Kommersant Photo Agency/Scanpix

Linna keskväljaku hõivanud meeleavaldajad nõuavad Kemerovo oblasti kuberneri Aman Tulejevi tagandamist, süüdistades teda tegevusetuses ja tulekahjut puudutava teabe varjamises.

Venemaal Kemerovos sai pühapäeva õhtul kaubandus- ja meelelahutuskeskuses puhkenud tulekahjus surma vähemalt 64 inimest, neist 41 olid lapsed.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles