Curly Strings asub vallutama Saksamaad

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu aastat kodumaal populaarsuse laineharjal purjetanud Curly Strings valmistub uute agentide abil välismaal südameid võitma.
Mitu aastat kodumaal populaarsuse laineharjal purjetanud Curly Strings valmistub uute agentide abil välismaal südameid võitma. Foto: Erakogu

Eestlaste suur lemmik ansambel Curly Strings sõlmis plaadilepingu maineka Saksa plaadifirmaga Jazzhaus Records. Lisaks sellele võttis bändi hõlma alla üks sakslaste tuntuimaid kontserdiagentuure A.S.S concerts & promotions. Esimene Saksamaa vallutusretk võetakse ette juba sügisel.

Kaks ühe hoobiga

Plaan välismaale minna oli curlydel juba siis, kui nad bändi lõid. «Panime isegi ingliskeelse nime. Olime enda arust realistid ja arvasime, et Eestis bluegrass’i mõjutustega muusikaga tuntust ei saavuta ja peame otsima turgu välismaalt. Aga saime siin kuulsaks ega jõudnudki mujale pürgimisega seni tegeleda,» selgitas bändi mandoliinimängija Villu Talsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles