Mürasein varjab salakavalalt külatee otsa (2)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu maanteel möödasõiduala lõpus müraseina varju jääva külatee ots on osutatud kollase noolega. Peateele sõitjat hoiatab stoppmärk, peateel sõitjale on hoiatuseks kiiruspiirang 70.
Tallinna-Tartu maanteel möödasõiduala lõpus müraseina varju jääva külatee ots on osutatud kollase noolega. Peateele sõitjat hoiatab stoppmärk, peateel sõitjale on hoiatuseks kiiruspiirang 70. Foto: Margus Ansu

​Tartu-Tallinna maantee esimene valminud 2+1 sõiduradadega möödasõiduala on tehtud vimkaga, mis võib mõne juhi roolis kangeks ehmatada, aga see on veel väike asi.

Jutt on ristmikust, kus Tartu poole sõitjatele kahe rajaga möödasõiduala otsa saab, vasemale jääb Lustiverre viiva riigitee ots, paremale väiksem külatee. Enne seda Kaliküla teeotsa on kiirusepiirangu märk 70 kilomeetrit tunnis ja veel halli karva müratõkkesein, mis saab otsa täpselt enne ristmikku.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles