Kas «Legendide lahingus» kõlavad solvangud lähevad üle piiri?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Legendide lahing" Genka paistab muhe kuju, aga hoia oma nahk, kus alles tulistab!
"Legendide lahing" Genka paistab muhe kuju, aga hoia oma nahk, kus alles tulistab! Foto: Raul Mee

Praegusel solvumiste ajastul mõjub «Legendide lahing» ehk mõne televaataja jaoks liiga solvavalt. Saates kõlavad teravad riimid ning kohalikud kuulsused teevad karmide sõnamängudega üksteist avalikult maatasa. 

Reporter uuris räppar Genka käest, kuidas on sellisel ajastul üldse võimalik teha saadet, kus kõlavad nõnda teravad riimid.

«Ma ei tea, riimid peavadki teravad olema, muidu ei oleks sellel saatel mõtet. Kogu see MC battle'dus ongi selline, et sa pead teisele inimesele ära panema. Ja inimesed, kes seal osalevad, saavad kindlasti väga palju huvitavat enda kohta teada, mida nad võib-olla veel pole teadnud,» sõnas Genka.

«Legendide lahingu» näol on tegemist lõbusa saatega, kus tuntud inimesed tögavad teineteist vastastikku vaimukaid riime räppides. Ehkki sõnad on tabavalt teravad, puudub igasugune pahatahtlikkus, sest tegelikult on lahingpaarid omavahel head sõbrad ja tuttavad.

Vaata ka Reporteri videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles