Jyskil uus strateegia, sest eestlased vaid madalast hinnast enam ei hooli

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DZDTLN11: JYSK : TALLINN  21DEC11 JYSK, HAABERSTI 1, EESTI sm/Foto STANISLAV MOSHKOV/DENJ ZA DNJOM
DZDTLN11: JYSK : TALLINN 21DEC11 JYSK, HAABERSTI 1, EESTI sm/Foto STANISLAV MOSHKOV/DENJ ZA DNJOM Foto: STANISLAV MOSHKOV/

Taani tarbekaupade ettevõte Jysk kujundab aastaks 2021 ümber kõik oma kauplused, ühe kaupluse ümberkujundamine läheb ettevõttele maksma kuni 600 000 eurot ning kogu investeering Baltikumi uude strateegiasse on ligikaudu 20 miljonit eurot.

«Leedus, Lätis ja Eestis tehtud uuringud on näidanud, et neis riikides võetakse meid kui poode, kust leiab pisiasju kodu ja eluolu jaoks. Samas on meie meeskond viimased kolm aastat tugevalt töötanud selle nimel, et laiendada mööbli, madratsite, magamis- ja vannitoatoatarvete valikut,» ütles Jyski esindaja Balti riikides ja Valgevenes, OÜ Do It direktor Dace Zundure pressiteate vahendusel.

Zundure sõnul on Balti riikide tarbijad hakanud madalama hinna asemel pöörama rohkem tähelepanu toodete kvaliteedile. «Meie kaupluste uus strateegia on pakkuda kõrget kvaliteeti turu parima hinnaga,» lisas ta.

Vastavalt uuele strateegiale on Jysk loonud uue kaupluste formaadi, mida on viimastel aastatel eri riikides katsetatud. 2017. aastal alustati olemasolevate kaupluste ümberkujundamist. Praeguseks töötavad uues formaadis kauplused Vilniuses ja Kaunases, Riias ja Daugavpilsis, Pärnus, Tartus, Haapsalus, Haapsalus ning ka Minskis ja Brestis.

2021. aastaks plaanib JYSK ümber kujundada kõik kauplused. Ühe kaupluse ümberkujundamine läheb ettevõttele maksma kuni 600 000 eurot, kogu investeering uue strateegia juurutamiseks on umbes 20 miljonit eurot.

Lähima viie aastaga plaanib Jysk suurendada oma kaupluste arvu 5000 kaupluseni, neist 35 asuvad Balti riikides ja 40 Valgevenes. Neis piirkondades oma positsiooni tugevdamiseks investeeritakse 40 miljonit eurot.

Jysk on üle 2500 kauplusega esindatud kogu Euroopas, välja arvatud Iirimaal ning väikeriikides Luksemburgis ja Liechtensteinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles