Oodates ootamatut: Eesti igatseb mängijat, kes lisaks rünnakutele sädet

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan on meie kaitseliini liider. Kust aga leida samasugune mees ründeliini, kes dirigeeriks Eesti koondist nii nagu seda tegi Tbilisis Gruusia koondisega Vako Qazaišvili (paremal)?
Ragnar Klavan on meie kaitseliini liider. Kust aga leida samasugune mees ründeliini, kes dirigeeriks Eesti koondist nii nagu seda tegi Tbilisis Gruusia koondisega Vako Qazaišvili (paremal)? Foto: DAVID MDZINARISHVILI/REUTERS/Scanpix

Kas Eesti jalgpallikoondise reis Armeeniasse ja Gruusiasse täitis oma eesmärgi? Lühidalt: jah ja ei. Selgeks sai, et valupunktid on ikka samad mis varemgi. Mängude käigus neid aga parandada ei õnnestunud.

Peatreener Martin Reim sai viie kuu järel küll põhimängijatest taas ammendava ülevaate, kuid vaevalt avanenud pilt teda ülemäära rõõmustas. Jah, Jerevanis saime kinnituse, et viiemehelise kaitseliiniga mängides oleme võimelised edukalt kaitses tegutsema. Tbilisis aga selgus, et kui nimetatud kaitseliin peaks olema ebakindel, napib Eestil relvi, millega panna vastane oma pilli järgi tantsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles