Kolm nädalat Maamessini

, Maamessi projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamessi melu aasta tagasi.
Maamessi melu aasta tagasi. Foto: Sille Annuk

26. Maamessini on jäänud täpselt kolm nädalat. Ootame külastajaid 19.–21. aprillil!

Lõunanaabrid Maamessil

Maamess on aastatega kasvanud mahult ja sisult. Maamess on tunnustatuim maateemaline mess Baltimaades. Tänu kuulumisele Euroopa suuremate põllumajandusnäituste korraldajate liitu EURASCO on mess hästi tuntud ka kaugemal, seda näitab piiritaguste ettevõtete esindatus messil. Tänavu on hea meel tõdeda, et Maamess võõrustab üha enam Läti ettevõtteid. Välisettevõtted moodustavad tänavu eksponentide koguarvust rohkem kui kümnendiku.

Messinaelad mesilasemärgiga

Üks Maamessi traditsioon on messiuudiste esiletõstmine. Tänavu kaunistab messigraafikat mesilane, ka messinaelad tähistatakse mesilasemotiiviga. Messinaelte seas leidub nii Eestis väljatöötatud masinaid ja tooteid kui ka välismaiste kaubamärkide innovaatilisi seadmeid. Messiuudistega saab tutvuda Maamessi ametlikus kataloogis, mille saab tasuta iga messikülastaja, ja enne üritust ka Maamessi veebilehel www.maamess.ee.

Ettevalmistused Maamessiks on täies hoos. Tere tulemast Maamessile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles