Esmakordselt ajaloos - poliitikud ütlevad otse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poliitikud on ümmarguse jutu ajamises maailmameistrid. Isegi kui kodanikul on kena kantav või kasutatav perenimi, millest ka talupojamõistus aru saab, siis jutust ei saa tihtipeale ikka mitte muhvigi aru.

Aga enam mitte! Imelugu küll - ka poliitikud hakkavad nüüd otse ütlema!

Kus seda imet näha saab? Ikka "Legendide lahingus" kus hämamine ja udused ümbernurgajutud pole lihtsalt lubatud.

Legendide lahing 3 Madis Milling kuulab, mida Tanel Talvel talle otse näkku lajatada on.
Legendide lahing 3 Madis Milling kuulab, mida Tanel Talvel talle otse näkku lajatada on. Foto: Madis Sinivee

Eelmisel pühapäeval paugutasid omavahel riigikogulased Madis Milling ja Tanel Talve. Mõlema puhul on tegu magusamale poliitikuleivale üle kolinud meelelahutajatega, nii on üsna usutav, et mehed ka otseütlemist veel päriselt unustanud ei ole. Ometi jõudis eetrisse vihane lahing, kus mindi armutult nii alkoholi, ahnuse kui meheliku edevuse kallale. Kui julged, vaata järele!

"Legendide lahing 4" Halastamatu verbaalne kuulirahe: Zuzu Izmailova vs Kalle Palling
"Legendide lahing 4" Halastamatu verbaalne kuulirahe: Zuzu Izmailova vs Kalle Palling Foto: Madis Sinivee

Asi läheb päris poliitiliseks aga sel pühapäeval. Vastamisi on Roheliste sõnakas eestvedaja Zuzu Izmailova ja reformierakonna poliitik Kalle Palling. Tõele au andes tuleb aga tunnistada, et nii räppari- kui artistigeen on mõlemas riigiesindajas varjul - väga vinge energia ja hea rütmitundega möllavad!

Kuidas on lood korruptsiooniga ning mis riigiasutuses töötab rohkem pätte kui tsoonis?

«Nii vihast sõnasõda, kohe sõna otsese mõttes lahingut, pole siiamaani veel olnud,» avab kaadritaguseid kirgi räpitreener Põhja Korea. «Elekter on õhus esimesest riimist ja aina tulisemaks see andmine läheb. Ma ei tea, kas nad sõpradena lahkusid. Kuid olen kindel, et selline otseütlemine on poliitikutele täiesti uus kogemus ja väga kasulik!»

Roheliste ja reformikate vahel just erilist üksmeelt ei lokka, nii pole põhjust ka räpiringis kirgi vaos hoida. Kuidas on lood korruptsiooniga ning mis riigiasutuses töötab rohkem pätte kui tsoonis? Kõik, millest pole kombeks iitsatadagi, tuuakse halastamatult päevavalgele juba sel pühapäeval. Külma närvi publikule! Kaaspoliitikutel oleks ilmselt enne vaatamist kasulik validooli võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles