Politsei leidis Tartumaal kadunud naise surnuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetut leiukohta märgivad mälestusküünlad.
Õnnetut leiukohta märgivad mälestusküünlad. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2
  • 78-aastase naise kadumist märgati eile õhtul.

Politsei leidis Tartumaal Ülenurmel teadmata kadunuks jäänud 78-aastase Rosa surnuna. Naise otsingutega alustati eile. 

«Täna jätkas otsingumeeskond tööd maastikul, mille käigus leidsid paadiga Porijõge kontrollinud päästjad proua vägivallatundemärkideta surnukeha, mis saadeti täpse surma põhjuse selgitamiseks lahangule,» teatas politsei kella 16 paiku. 

Politsei käivitas eile Tartumaal Ülenurme alevikus laialdase otsingu kadunud proua leidmiseks. «Sündmuskohal töötanud politseinikud kogusid lähedastelt, naabritelt, kohalikelt elanikelt ja teistelt inimestelt infot, mille pinnalt selgitada, kuhu ja miks proua liikuda võis. Tuginedes sellele, mis teada saadi, määrati otsinguala, mille lõike kontrollisid maastikul politseinikud koos vabatahtlikega ning politsei teenistuskoer,» kirjeldas Lõuna prefektuuri operatiivjuht Aleksander Naidis pingutusi kadunud proua asukoha tuvastamisel.

Kaader öistest otsingutest, autod teeserval.
Kaader öistest otsingutest, autod teeserval. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Naise kodukoha lähistele jäävad alad vaadati üle droonilennul ning sealt omakorda kuni 2,5 kilomeetri kauguselt vaatles maastiku üle lennusalga kopterimeeskond.

Paralleelselt nende otsingutega jätkati info kogumist ning vihjete kontrollimist. «Ühe vihje kohaselt olla prouat 28. märtsi päeval nähtud Porijõe silla juures,» nentis operatiivjuht.

Ta märkis, et otsingute vältel tulid mitmed möödujad uurima, kuidas nemad saaksid abiks olla. Politsei palub kõigil kohalikel elanikel ja ettevõtjatel üle vaadata oma turvakaamerate salvestused alates 28. märtsi õhtul kella kuuest.

Ülenurme alevikus Kaasiku tänaval korteris elav naine oli naabrite kinnitusel veel üleeile õhtul kodus, kuid pärast seda pole teda nähtud. Kuna naine ei vastanud pikka aega telefonile, läksid lähedased korterit kontrollima. Naist seal ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles