Erakondade rahastamise järelevalve komisjon hakkab PBK saate sisu analüüsima (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PBK auto.
PBK auto. Foto: Andres Haabu / Postimees

Erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) tellis meediaekspertiisi, selgitamaks välja, kas Pervõi Baltiiski Kanali (PBK) eetris oleva saate «Vene küsimus» näol on tegu varjatud reklaamiga, edastas TV 3 uudistesaade «Seitsmesed uudised».

ERJK alustas juba jaanuaris menetlust Tallinna keskerakondliku linnavõimu poolt PBK-sse ostetud saadete osas, selgitamaks, kas tegu võib olla keelatud annetusega.

ERJK esimees Ardo Ojasalu ütles neljapäeval, et praegu keskendutakse saatele "Vene küsimus". Selles osas otsustas ERJK tellidas meediaekspertiisi, mille tulemusena soovitakse teada saada kas on seal tegemist varjatud moel ühe erakonna poolt üleskutsega tulla hääletama selle partei poolt.

Tallinna abilinnapea Tõnis Mölder ei pidanud täiendava ekspertiisi tellimist vajalikuks. Mölder märkis, et pea kõikides vaatluse all olnud PBK saadetes olid esindatud ka teiste erakondade esindajad.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles