Poplauljate kaklus! Daniel Levi Viinalass Joosep Järvesaarele: tead, et su pruudil on telefonis Tinder?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmamastaabiga mehed Joosep Järvesaar ja Daniel Levi Viinalass on mõlemad täiesti kindlad oma võidus. Meeleolukas teleshows «Legendide lahing» materdasid popstaarid teineteist korralikult.

Popstaar Joosep Järvesaar nimetab muusikut Daniel Levi Viinalassi tühiseks kataloogipoisiks, kes reklaamib Maximas WC-paberit. Daniel räpib vastu, et Joosep on Eesti kuulsaim voodisse laskja. 

Joosep seletab Danielile räpihoos, et joogateemaline fotosessioon naisega ei ole mingi õige trenn. Daniel uurib seepeale, miks Joosep Järvesaare meikarist pruut Liisa Leetmaa ikka kohtinguäppi Tinder kasutab? 

Tavaliselt lavanärvi põdeva Joosepi jaoks on see lahing eriline – ta ei tunne miskipärast mingisugust hirmu! Daniel on aga rõõmus kui kutsikas, et saab esimest korda elus päriselt räppida. Ta leiab, et Joosepist talle vastast ei ole.

"Legendide lahing 4" Daniel Levi Viinalass ja Joosep Järvesaar
"Legendide lahing 4" Daniel Levi Viinalass ja Joosep Järvesaar Foto: Madis Sinivee

Vaata popstaaride vaimukat räpilahingut järgi videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles