Eeloleva nädala keskpaik toob paiguti kümmekond soojakraadi

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varakevad.
Varakevad. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Pärast tuulist nädalaalgust toob kolmapäev Kagu-Eestis kuni 11 soojakraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm – sajab lörtsi ja lund ning Ida-Eestis ka vihma. Puhub kirde- ja põhjatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Ida-Eestis ka vihma. Tuul pöördub loodesse ja läände mandril 4-9, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti 17, saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, Ida-Eestis kuni +6 kraadi.

Teisipäeva öösel Lääne-Eestist alates pilvisus hõreneb. Mitmel pool sajab lund, hommikuks sadu lakkab. Puhub loode- ja läänetuul 5-12 saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi. Teisipäeva päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lund. Puhub lõunakaaretuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, Põhja-Eestis -4 kuni -9 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal hakkab saartelt alates vihma sadama. Puhub kagutuul 2-8 m/s. Sooja tuleb on 3-8, Kagu-Eestis kuni 11 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles