Gregor Arbet sai arstidelt üle ootuste hea uudise

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet
Gregor Arbet Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo ääremängija Gregor Arbeti säärelihase vigastus osutus kardetust kergemaks ja loodetavasti saab ta meeskonna treeningutega taasliituda juba lähinädalatel.

34-aastane Arbet sai vigastada teisipäevases kohtumises Pärnu Sadamaga. Esialgu kardeti, et tegu on tõsise vigastusega, mis jätab mehe pikemaks ajaks palliplatsilt kõrvale. Neljapäevane ultraheliuuring tõi aga hea sõnumi: lihases on vaid mikrorebendid.

«Seitsme kuni kümne päeva pärast peaks Gregor jälle treenida saama,» ütles meeskonna füsioterapeaut Priit Lehismets Postimehele. «Hea märk oli seegi, et kahe päevaga oli Gregori jala seisund juba oluliselt paranenud. Ta saab jalale toetada. Täpsem taastumisaeg selgub esmaspäeval, kui säärelihasele tehakse täiendavad uuringud.»

Kalev jõudis täna pärastlõunal Moskvasse, kus meeskond kohtub homme Euroopa tippklubi Himkiga. Klubi, millel on Ühisliigas jäänud pidada veel viis kohtumist, lendas Venemaa pealinna kümne mängijaga, sest lisaks Arbetile jäi koju ka viirushaiguse küüsis olev Martin Dorbek.

Küll aga on mänguvormis Thomas van der Mars, keda on viimasel ajal seganud tagareievigastus, ja Janari Jõesaar. «Janari tegi eile trenni sajaprotsendiliselt kaasa ja otsustasime, et ta mängib homme,» kinnitas Lehismets. Jalavigastusest taastunud Jõesaare viimasest mängust on tänaseks möödas kaks kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles