Tee ääres lebanud teadvusetu naine suri haiglas (6)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaal leiti eile õhtul maantee äärest teadvusetu naine, kes suri haiglas, juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Häirekeskus sai kell 20.47 teate, et Reo külas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare 132. kilomeetril suunaga Kuressaare poole seisab keset teed auto ja selles üksinda viibiv juht on joobetunnustega.

Teataja võttis autovõtmed enda kätte ja jäi politseid ootama.

Politsei tuvastas kohapeal, et 46-aastane sõiduautot Ford Mondeo juhtinud mees on alkoholijoobes. Autost ligi 360 meetrit suunaga Kuivastu poole leiti kraavist lamamas 28-aastane naine, kes toimetati raskes seisus Kuressaare haiglasse. Naine suri haiglas.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi ütles, et politseijaoskonda toimetatud ja kahtlustatavana kinnipeetud mehe sõnul oli temaga koos autos viibinud ka naine.

«Mehe sõnade kohaselt istus tema kõrval autos naine, kuid ta ei osanud selgitada, millal ja mis põhjusel naine autost lahkuda võis. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud peab välja selgitama alustatud kriminaalmenetlus. Minu siiras kaastunne hukkunud naisterahva lähedastele,» ütles Juhandi.

Ta tõdes, et mees oli istunud rooli alkoholijoobes ja see lõppes kahjuks väga traagiliselt.

«Jätkuvalt tuleb tõdeda, et tihti ei anta endale aru, millised võivad olla tagajärjed joobes peaga autorooli istumisel. Selge on ka see, et kunagi ei tohiks istuda autosse, kui on kahtlus, et selle juht võib olla joobes,» lisas Juhandi.

Alustatud kriminaalmenetlus peab välja selgitama muuhulgas selle, kas tegu võis olla otsasõiduga.

Auto roolis olnud mees on praegu kahtlustatavana kinni peetud, praegu ei ole veel otsustatud, kas prokuratuur taotleb kohtult tema vahistamist.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles