Pronksist professorid viisid kokku InBoileri ja Jääääre

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdi esimeses pooles olid laval Meelis Unt (vasakult), inBoil, Karl Madis Pennar ja Heikki Kalle, aga samuti Indrek Mällo ja Tiit Kevad.
Kontserdi esimeses pooles olid laval Meelis Unt (vasakult), inBoil, Karl Madis Pennar ja Heikki Kalle, aga samuti Indrek Mällo ja Tiit Kevad. Foto: Max Rootsmäe

Ma vahel arvan, et ma saan su saatust muuta, laulis inBoil märtsi eelviimasel õhtul Vanemuise kontserdimaja laval saali täitnud publikule. Ettekavatsetud, aga saatuslik juhus oli tema vasakule käele istuma sättinud lauluviiside looja Heikki Kalle kitarriga ning selja taha mängima seadnud ansambli InBoiler. Õhtu edenedes andis saatus tunda oma suurt lahkust ka kuulajaile, sest tõi lavale mitu head üllatust.

Kaks vanimat laval olijat tähistasid selle esinemisega oma ümmargust sünnipäeva. Andrus Rootsmäe ehk inBoil nägi ilmavalgust 6. veebruaril 1958 ning kasvas hiljem kaitseliitlaseks, luuletajaks ja muusikuks. Heikki Kalle sündis 28. märtsil 1968 ning hakkas mõne aja pärast osalema sellistel aladel nagu ökoloogia, keskkonnakorraldus, looduskaitse ja ruumiline planeerimine, kuid samuti muusikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles