Linnavolikogu EKRE fraktsioon esitab Taavi Aasale umbusaldusavalduse (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Helme ja Urmas Reitelmann (paremal) Tallinna linnvolikogu istungil.
Martin Helme ja Urmas Reitelmann (paremal) Tallinna linnvolikogu istungil. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Tallinna linnavolikogu fraktsioon kavatseb esitada umbusaldusavalduse linnapea Taavi Aasale.

EKRE fraktsiooni esimehe Urmas Reitelmanni sõnul vastutab Aas Tallinna Linnatranspordi ASi (TLT) nõukogu esimehena otseselt eile avalikuks tulnud korruptsioonijuhtumite pärast.

«Kui Taavi Aas püüab teha süütu pealtvaataja nägu, et tema ei olnud korruptsioonijuhtumitest teadlik, siis ta kas valetab või on liiga rumal, et pidada linnapea ja TLT nõukogu esimehe ametikohta,» ütles Reitelmann. 

«Meil linnakodanikena on põhjust eeldada, et linnapeana üle viie tuhande euro ning TLT nõukogu esimehena üle tuhande eurost palka vastu võttev Aas suhtuks oma töösse suurema vastutustundega,» lisas ta.

Reitelmanni sõnul ei kavatse EKRE fraktsioon Keskerakonna korruptiivse valitsemisstiiliga leppida. «Valija ei ole andnud mandaati varastamiseks,» ütles Reitelmann.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles