Kes lõi vingemad käärid: Ronaldo, Ibrahimovic või Rooney?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney tabamus Manchester City vastu sündis 2011. aasta veebruaris.
Wayne Rooney tabamus Manchester City vastu sündis 2011. aasta veebruaris. Foto: Andrew Yates/AFP/Scanpix

Cristiano Ronaldo imeline käärlöök eileõhtuses Meistrite liiga veerandfinaalis kergitas jalgpallifännide huulile kohe küsimuse: kas see oli stiilsem tabamus kui Zlatan Ibrahimovici samasugune purakas Inglismaa vastu? Aga ägedam kui Wayne Rooney värav Manchester Cityle?

Niisiis: kelle löök on kõige parem? Meeldetuletuseks, et Rooney kostitas Cityt käärlöögiga 2011. aasta veebruaris ning United võitis kohtumise tänu sellele väravale 2:1. Zlatan karistas aga 2012. aasta novembris Friends Arena avamängus Inglismaa koondist nelja väravaga ja tüüris rootslased 4:2 võidule. Käärlöögivärav sündis lõpuminutitel pärast väravast välja tõtanud Joe Harti eksimust enam kui 30 meetrilt. Võidukas oli eile ka Ronaldo, sest Madridi Real sai Torino Juventusest jagu 3:0 ja on ühe jalaga juba poolfinaalis.

Ronaldo käärlööki on jõudnud juba «kritiseerida» nii Ibrahimovic kui ka Reali peatreener Zinedine Zidane. Viimane lõõpis, et tema enda ülepuusavärav Meistrite liiga finaalis Leverkuseni Bayeri vastu oli veel kaunim. Ibrahimovic nokkis aga Ronaldo kallal küsimusega «kena küll, aga kas sa seda 40 meetri pealt ka oled proovinud teha...?»

Zlatan Ibrahimovic kurvastas oma supertabamusega Inglismaa koondist.
Zlatan Ibrahimovic kurvastas oma supertabamusega Inglismaa koondist. Foto: NILS PETTER NILSSON / XP / SCANPIX/EXPRESSEN
Cristiano Ronaldo imeline tabamus sillutas Realile teed Meistrite liiga poolfinaali suunas.
Cristiano Ronaldo imeline tabamus sillutas Realile teed Meistrite liiga poolfinaali suunas. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles