Atletico Madrid tahab avakohtumisega sotid selgeks teha, mis šansid on aga Red Bulli klubidel?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Viimase kümne aasta jooksul kaks korda Euroopa liiga võitnud Atletico Madrid on viimastel aastatel jõudnud küll Meistrite liiga finaali, ent kahel korral on seal pidanud alla vanduma vihaseimale rivaalile Real Madridile. Euroopa liigas on käinud asi neile rohkem meeltmööda ja kaks tiitlivõitu andsid tol ajal maailmale mõista, et tegemist on tõsiseltvõetava tiimiga, kes võib heal päeval kõiki alistada.

Kui kaheksandikfinaalis purjetati Moskva Lokomotivist väga veenvalt üle, siis veerandfinaalis on Lissaboni Sporting juba kõvemast puust. Nagu Atleticogi, kukuti Meistrite liiga grupifaasist välja, jäädi kolmandaks ning suunduti Euroopa liigasse. Sporting võttis raskes grupis, kus edasi pääsesid Juventus ja Barcelona, tublid seitse punkti, viigistades korra ka Juventusega.

Optibet teab, et Atletico Madrid on kodustaadionil väga võimas ja koefitsient 1.30 annab neile tõelise favoriidipositsiooni. Keeruline on alahinnata Atletico väravavõimaluste tekkimist ja nende realiseerimist - Optibet pakub Atleticole alla 2.5 värava löömist koefitsiendiga 1.45. Samas Lokomotivile löödi võõrsil viis, siis miks peaks kodus vähem lööma?

Foto: Optibet

Kõva kaitse on alati käinud peatreener Diego Simeone suhtumisega kaasas ning kui Atletico hoiab taga nulli, siis Optibet maksab sulle raha 1.6-kordselt tagasi!

Foto: Optibet

Kaks kohtumist, mis võivad pakkuda tõelist tulevärki, on Roomas toimuv kohtumine Lazio ja Red Bull Salzburgi vahel. Lazio oli kodus Kiievi Dünamo vastu ebavlev ja lasi lüüa endale kaks väravat, ent jahedamas Ukrainas võeti lõpuks ikkagi 2:0 võit. Selles mängus võiks välja tuua Lazio väravamasina Ciro Immobile skoorimine: sel hooajal 39 mänguga võimsad 36 tabamust kirja saanud itaallane on Euroopa liigas löönud seitsme kohtumisega kuus väravat: miks ta ei peaks täna skoorima? Optibet pakub koefitsendiks 1.75!

Foto: Optibet

Teine vastasseis on Napoli ja Peterburi Zeniti välja lülitanud RB Leipzig ja Ligue 1'is Monacot survestav Marseille, eesotsas Dmitri Payetiga: sel hooajal 37 mänguga võimsad 16 resultatiivset söötu ja kaheksa väravat kirja saanud prantslane dirigeerib Marseille'i ründemängu. Kaheksandikfinaalis Bilbao vastu lõi endine West Hami mees kahe mänguga kaks väravat ja andis ühe väravasöödu.

Payet skoorib RB Leipzigi vastu - selle koefitsiendiks on 4.55.

Foto: Optibet

Sellest hoolimata on RB Leipzig koduväljakul favoriit. Optibeti võidukoefitsiendiks on 1.70, Marseille' võidule panustades saab raha tagasi 4.75-kordselt

Foto: Optibet

Leipzigi ridades on 22-aastane ründaja Timo Werner tegemas silmapaistvat hooaega: 38 mänguga 18 väravat ja kaheksa söötu on kõvad näitajad, ent mees lustib enim Euroopa liigas: nelja mänguga kolm tabamust ja kaks söötu! On väga tõenäoline, et noor sakslane jätkab oma head hoogu ja sahistab ka Marseille'i võrku. Optibet pakub koefitsienti 2.10.

Foto: Optibet
Copy
Tagasi üles