Kas Meistrite liiga projekt võiks Saaremaa vollestaarid tagasi koju meelitada?

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarlased (vasakult) Karli Allik, Timo Tammemaa ja Keith Pupart tulid koos 2016. aasta suvel Euroopa liiga võitjaks. Seda, kas neid võiks tulevikus näha ka ühes klubis mängimas, näitab aeg.
Saarlased (vasakult) Karli Allik, Timo Tammemaa ja Keith Pupart tulid koos 2016. aasta suvel Euroopa liiga võitjaks. Seda, kas neid võiks tulevikus näha ka ühes klubis mängimas, näitab aeg. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kätte on jõudnud tänavuse klubivõrkpalli hooaja kulminatsioon. Sel nädalavahetusel tehakse Eesti meistrivõistlustel algust kolme võiduni peetavate poolfinaalseeriatega, kus lähevad vastamisi Pärnu ja Tartu ning Saaremaa ja Tallinna Selver.

Maarjamaa meistritiitliga kaasneb võimalus lüüa tuleval hooajal kaasa Meistrite liigas. «Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis, jah, osaleme tuleval hooajal tugevaimas eurosarjas,» kinnitab Saaremaa võrkpalliklubi tegevjuht Hannes Sepp. 

Pupartit tõmbab kodu poole pere

21. sajandi edukaima saarlasest võrkpalluri Keith Puparti kolmas hooaeg Poola klubis Lubini Cuprum pole kulgenud loodetud moel. Vigastustealdis meeskond mängib peagi algavatel kohamängudel kõigest 9. positsiooni eest. Kahel eelneval hooajal, kui klubi juhendas veel Eesti koondise loots Gheorghe Cretu, oldi mäletatavasti medalitaotlejad.

«Võin sada protsenti öelda, et ma ei jätka Cuprumis,» kinnitab Pupart. «Siin käib bardak. Iga aastaga on asjad allamäge läinud. Treener (Patrick Duflos) pole suutnud end üldse kehtestada, trennid on, nagu nad on. Klubi president andis alla ja jätab lohakil rahaasjad teiste õlule. Siin käib isetegevus – ülevalt poolt ei tule enam mingeid signaale. Kõik ootavad, et hooaeg juba ära lõpeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles