India naine võitles kitse kaitsmise nimel tiigriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigrid.
Tiigrid. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Indias leidis aset kummaline vahejuhtum, mille käigus võitles 23-aastane Rupali Meshram Lääne-India Maharashtra osariigis tiigriga, et kaitsta oma kitse.

Naine kuulis kodus olles kitse kiunumist ja jooksis majast välja. Õues selgus, et tema kits oli sattunud tiigri rünnaku ohvriks. Meshram haaras kaika ja virutas sellega tiigrile. Olukord ei lahenenud aga nii lihtsalt ja tiiger asus vasturünnakule. Meshrami elu päästis tema ema, kes noore naise eemale tiris ja tuppa viis.

Tiigriga võidelnud naine ja tema ema pääsesid pisivigastustega, aga tiigril õnnestus Meshrami püüdlustest hoolimata kitse elu lõpetada. Meshram postitas pärast rünnakut sotsiaalmeediasse pildi, kus oli näha tema verine nägu.

Üks Meshramile abi andnud arstidest kiitis naise eeskujulikku julgust. Tema naine Jijabhai ütles BBC-le: «Arvasin, et mu tütar saab surma.»

Ema sõnul satuvad külla tihti metsloomad, sest küla lähedal asub mets. «Olen sellise rünnaku järel külla naasmise pärast veidi mures, aga ma ei karda,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles