Selg vastu seina: Arsenal ei saa eurosarjas enam ühtki libastumist endale lubada

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Euroopa liiga veerandfinaalid on juba see faas, kus klubid mõistavad, et eurosarja tuleb oma energiat ja fookust juurde panna. Need tiimid mängivad Meistrite liiga pääsemise nimel. Kui Atletico Madrid välja arvata. Nende jaoks on Euroopa liiga triumfeerimine au küsimus, sest enne liigakaaslase Sevilla valitsemist seda eurosarja oli just Atletico see tiim, kes Euroopa liiga tiitli mitmel korral pea kohale tõstis.

Tiim, kelle jaoks on Meistrite liigasse pääsemine peaaegu, et elu ja surma küsimus, on Moskva CSKA-d võõrustav Arsenal. Premier League'is viib neljas koht Meistrite liiga play-offidesse, kuid Arsenal on sellest rongist pea püüdmatus kauguses. Jah, matemaatiliselt on kõik võimalik, ent seitse vooru enne hooaja lõppu ollakse 13 punkti kaugusel. Realistid ütlevad, et see rong on läinud, paadunud optimistid veel ülimalt natuke usuvad.

Seetõttu on Arsenali jaoks selle eurosarja võitmine elulise tähtsusega: järjekordset hooaega Meistrite liigata on endale palju lubada, sest kuninglik eurosari annab suuremad telerahad, boonused ja sponsorlepingud, mis omakorda tähendab rohkem raha ja paremat finantspositsiooni.

Peatreener Arsene Wenger teab, et tema saatus ripub just selle juuksekarva otsas. Tema õnneks tuli veerandfinaali vastaseks Moskva CSKA, kes naases talvepausilt alles märtsikuus ja kogub alles mänguvormi. Samas ollakse rohkem puhanud kui Arsenal, kes viimati sai puhata augustikuu alguses.

Kaheksandikfinaalis alistas Arsenal üpris veenvalt AC Milani, CSKA võitis võõrsil löödud väravate reegli abil Lyoni, tehes korduskohtumises Lyonis suurepärase mängu, võites 3:2.

Optibet näeb Arsenalis selget favoriiti, pakkudes nende võidukoefitsiendiks 1.35.

https://jalgpall24.ee/wp-content/uploads/2018/04/Screen-Shot-2018-04-04-at-17.49.19.png

Foto: Optibet

Mõnevõrra üllatuslikuks peab Optibet Arsenali ülekaalu CSKA suhtes, kus 3+ värava löömise korral saad raha 2.25-kordselt tagasi: sellest tulenevalt on ehk ohutum panustada mängus löödud väravatele: üle 2.5 värava ja raha tagasi 1.70-kordselt, üle 3.5 värava ja raha tagasi juba 2.75-kordselt!

Foto: Optibet

Arsenali kaitseliin ei ole just maailmaklassist ning CSKA ründeliin saab kindlasti mitu head väravavõimalust. Panusta Optibetis CSKA skoorimisele ja saad raha 1.8-kordselt tagasi.

Foto: Optibet
Copy
Tagasi üles