Piltuudis: Tallinna kesklinnas ilutsevad plakatid «Janar, ära mine»

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Suur-Ameerika ja Pärnu maantee ristmikul märgati täna reklaamplakatit sõnumiga «Janar, ära mine». Tegemist on lahkumiskingitusega veel viimaseid päevi sotsiaalministeeriumi tööala asekantslerina töötavale Janar Holmile. Esmaspäeval annab ta vande riigikontrolöri ametis. 

«Kuna meie väga hinnatud kolleeg Janar Holm on ametit vahetamas, tegid murtud südametega kolleegid korjanduse, et tema viimased kaks tööpäeva oleksid meeldejäävad,» selgitas sotsiaalministeeriumi kommunikatsioonijuht Karin Volmer. 

Volmer kinnitas, et tegemist ei ole sotsiaalministeeriumi tellitud reklaamiga ja selle eest maksid kolleegid ise.

Ametisse asub uus riigikontrolör 9. aprillil ametivande andmisega riigikogu ees.

7. märtsil nimetas riigikogu järgmiseks viieks aastaks riigikontrolöri ametisse praeguse sotsiaalministeeriumi tööala asekantsleri, endise haridus- ja teadusministeeriumi kantsleri Janar Holmi (41).

President Kersti Kaljulaid teavitas avalikkust 27. jaanuaril oma otsusest teha riigikogule ettepanek nimetada järgmiseks riigikontrolöriks Janar Holm. Aastatel 2008–2017 oli Holm haridus- ja teadusministeeriumi kantsler, alates 2017. aasta märtsist on ta pidanud sotsiaalministeeriumi tööala asekantsleri ametit.

Riigikontrolli alates 2013. aastast juhtinud riigikontrolör Alar Karise ametiaeg lõpeb ööl vastu 8. aprilli ja ta siirdub tööle Tartusse Eesti Rahva Muuseumi direktoriks. Sellesse ametisse valiti ta 27. oktoobril 2017. Ühtlasi jätkab Karis Tartu Ülikoolis akadeemilist tegevust professorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles