Davidi unistus täitus kuuekordselt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhtna ja Sõmeru kooli lapsed esinesid avariis kannatada saanud Davidi (keskel) toetuseks.
Uhtna ja Sõmeru kooli lapsed esinesid avariis kannatada saanud Davidi (keskel) toetuseks. Foto: Meelis Meilbaum

Reede õhtul esinesid Uhtna ja Sõmeru põhikooli lapsed ja noored heategevuslikul kontserdil, et koguda raha kolm aastat tagasi liiklusõnnetuses viga saanud Uhtna koolipoisil Davidile oma toa saamiseks.


Kontserdi ja õpilaste valmistatud meenete müügiga kogunes 605 eurot ja 13 senti ning esmaspäeval kella 12.15 seisuga oli tehtud annetusi summas 20 216, 59 eurot.

Kokku on annetuste summa seega 20 821,72 eurot, mille eest saab Davidi pere osta kõrvalkorteri ning poisi unistus omast toast saab teoks. Korter maksab 3200 eurot, seega annetasid lahked inimesed kuuekordse vajamineva summa.


“Südame tegi soojaks, et initsiatiiv tuli laste poolt ning kooli sotsiaaltöötaja Margit Lichtfeldt ning valla haridusspetsialist Ia Müür aitasid seda teoks teha. Algul tundus vajalik summa suurena ja samas mõtlesin, et kas ajastus on hea, tavaliselt on heateokampaaniad jõulude ajal. Aga tagantjärgi targana võib öelda, et inimeste süda on lahke aastaringselt. Väga oluline oli meedia roll, et see leidis laia kandepinna üle Eesti. Annetajaid oli väga-väga palju ja suur tänu kõigile,” ütles Sõmeru vallavanem Peep Vassiljev.


Vallavalitsuse esindajad aitavad perel korraldada notariaalseid tehinguid ning Vassiljevi sõnul antakse kogu raha viimase sendini perele – sellest jagub nii korteri ostuks kui korralikuks remondiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles