Häda ajab härja kaevu ja jalakäijad sõiduteele

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod, inimesed, ratturid, vankreid lükkavad lapsevanemad – kõik peavad Kasesalu tänaval saama hakkama kitsal sõiduteel, kuid nappe, vaid ehmatusega lõppenud olukordi tuleb seal üsna 
tihti ette.
Autod, inimesed, ratturid, vankreid lükkavad lapsevanemad – kõik peavad Kasesalu tänaval saama hakkama kitsal sõiduteel, kuid nappe, vaid ehmatusega lõppenud olukordi tuleb seal üsna tihti ette. Foto: Kristjan Teedema

Mööda Kasesalu tänavat Ihastes kohalikku poodi jalutades tuleb pisut vesisema ilmaga langetada otsus kahe kehva valiku vahel. Võid kõndida teepervel muda sees või siis hoopis kitsal tänaval autode ja jalgratturitega konkureerida. Eriti raske on valikut langetada siis, kui on käe otsas väiksed lapsed. 

«Me kolisime siia alles augustis, aga olen viimasel ajal üha rohkem mõelnud, et peaks linnale kirjutama selle tänava olematutest kõnniteedest,» teatas Ihaste elanik Evelin Krehhov, kes parajasti lapsevankriga poe poole jalutas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles