Eesti Meediaga liitub Ainar Ruussaar (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Ruussaar.
Ainar Ruussaar. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti Meedia meeskonnaga liitub maikuus tunnustatud ajakirjanik ja meediajuht Ainar Ruussaar, kellest saab Postimehe erikorrespondent.

«Meil on erakordselt hea meel näha Ainarit tagasi oma meeskonnas, kust ta 2014. aastal uudisteagentuuri BNS juhi kohalt Eesti Rahvusringhäälingu juhatusse siirdus. Meeldiv on tõdeda, et nii pikaaegse ja mitmekülgse kogemusega inimene leidis tee meie juurde tagasi,» ütles Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.

Ruussaar asub tööle Postimehe erikorrespondendina, mis tähendab võimalust panustada väga erinevate toimetuste töösse.

«Ainarist saab väga oluline täiendus meie uudismeedia meeskonda, sest tegemist on inimesega, kes on võimeline panustama kõikides žanrides – lehes, teles, raadios ja portaalis. Kindlasti saame tema kogemusi kasutades tuua auditooriumini ka midagi täiesti uut,» sõnas Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar.

Ainar Ruussaar on olnud Sõnumilehe peatoimetaja, Eesti Televisiooni juhatuse esimees, uudisteagentuuri BNS vastutav peatoimetaja, BNS Eesti OÜ juhatuse esimees, Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liige ja juhatuse nõunik.

Eesti Meedia on Baltikumi suurim meediakontsern, mille tegevus hõlmab trüki- ja internetimeedia sisutootmist, televisiooni ja raadio tootmist, kuulutusteportaale ja trükiteenuse pakkumist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles