VIDEO otse sündmuskohalt. Risto Vürst materdab Jaanus Saksa: Andke talle poolik Jameson, saate Peeter Oja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otseültemist on alati äge vaadata. Paraku läbi-lillede-Eestis näeb seda ainult «Legendide lahingus». Ettevaatust! Sel pühapäeval võtab pinge alles õiged pöörded üles, sest mikri haaravad kaks tõeliselt kõva räpimeest «Põhja Tallinnast» - Jaanus Saks ja Risto Vürst. Karmi teksti tuleb nagu kalašnikovi valangust!

Kui öelda otse ja karmilt, kuid teha seda riimis, säravalt ja teravalt, saab nii mõnegi vana asja kiiremas korras ära klaarida. Ehkki mine tea, kas «Põhja Tallinna» poisid peale seda lahingut veel ühele lavale mahuvad?

Võiks ju südamepõhjani solvuda, kui teise sõnul oled niivõrd kehv räppar, et sulle isegi suvaline kaameramees pähe teeks.

Kas suure egoga räppar elab üle kui tal soovitatakse «Helladele Velledele» kavereid kirjutada või Sven Lõhmusega punti lüüa?

Kui kiire on õige räpilahingu tempo, milleni seni ükski osaleja veel pole küündinud?

Sel pühapäeval tuleb kõva ja nauditavalt professionaalne madin, mis otsustab «Põhja Tallinna» edasise saatuse. Rahvas küttis stuudio nii üles, et asi läks ikka väga palavaks...

Legendide lahing: Jaanus Saks ja Risto Vürst - kumb jääb peale?
Legendide lahing: Jaanus Saks ja Risto Vürst - kumb jääb peale? Foto: Pilt videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles