Ossinovski: ministrina ma ühtegi tõsist viga ei teinud (35)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide esimees Jevgeni Ossinovski tegi laupäeval teatavaks üllatava käigu – ta astub tagasi töö- ja tervishoiuministri ametist ja keskendub erakonna maine parandamisele valimisteni jäänud aasta jooksul.
Sotsiaaldemokraatide esimees Jevgeni Ossinovski tegi laupäeval teatavaks üllatava käigu – ta astub tagasi töö- ja tervishoiuministri ametist ja keskendub erakonna maine parandamisele valimisteni jäänud aasta jooksul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Jevgeni Ossinovski ütles intervjuus Postimehele, et ministrikohast loobuma ei kannusta teda võimalik poliitiline profiit. Ta tunnistas, et viimastel kuudel on erakond olnud kapseldunud ja inimestega liiga vähe rääkinud ning et temal tuleb seda nüüd muuta.

-Sellisest vangerdusest on ajakirjanikud mitmel viisil kirjutanud juba mõni kuu. Seni on teie erakond plaani eitanud, aga nüüd tuleb erakonna juht ministrikohalt ära. Kas saite idee ajakirjanikelt või planeeriti seda erakonnas juba kaua?

Minul on selline mõte olnud mõnda aega, aga selleks, et ideest saaks poliitiline plaan, läheb ikka natukene aega. Lõplik otsus sündis päev enne erakonna volikogu – siis, kui erakonna juhatus ja riigikogu fraktsioon seda pikalt ja põhjalikult arutanud oli.

Kommentaarid (35)
Copy
Tagasi üles