Politsei lasi Londonis maha ähvardusi teinud mehe (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relvastatud politseinikud Londonis.
Relvastatud politseinikud Londonis. Foto: Isabel Infantes/PA Wire/PA Images/Scanpix

Londoni politsei lasi täna linna idaosas maha 40ndates aastates mehe, kes olevat teinud ähvardusi ja väitnud, et kannab relva.

Mees lasti maha Ida-Londonis Romfordi piirkonnas. Politsei sõnul sooritati lasud kell 4.45 varahommikul (Eesti aja järgi 6.45) ja mees kuulutati surnuks kell 5.17 (Eesti aja järgi 7.17). Ühe tunnistaja sõnul nägi ta täna hommikul bensiinijaama juures, kuidas surnukeha kinni kaeti.

Politsei kõneisiku sõnul saadi teade ähvardusi tegeva mehe kohta kell 3.50 (Eesti aja järgi kell 5.50) varahommikul. Politseisse tegi kõne sama mees, kes ametnike poolt maha lasti. Ta tegi mitmeid ähvardusi ja väitis, et kannab endaga relva kaasas.

Kui relvastatud politseinikud kohale jõudsid, oli mees juba teatatud aadressilt lahkunud. Sealsed tunnistajad väitsid, et tal oli tõepoolest tulirelv kaasas olnud. Hommikul oli sündmuskohal Collier Row Roadil mitmeid politseiautosid ja bussiliinid suunati ümber.

London on sel aastal olnud kimpus vägivaldsete kuritegude arvu tõsise kasvuga. Tulistamiste ja pussitamiste tõttu on sellel aastal Suurbritannia pealinnas surma saanud juba rohkem kui 50 inimest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles