Ärikliendid saavad suveks kaks korda rohkem mobiilset internetti

Raigo Neudorf
, Telia meediasuhete juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia

Kuna suveperioodil kulub nii kodukontoris töötades, pidevas liikumises olles kui ka puhkust nautides tavapärasest rohkem mobiilset internetti, pakub Telia äriklientidele terveks suveks võimalust kasutada väiksema paketi hinnaga kaks korda rohkem mobiilse andmeside mahtu.

„Väga lihtsustatult öeldes tähendab meie ärikliendipakkumine, et kui klient valib endale näiteks 14GB mahuga andmesidepaketi, saab ta terve suve jooksul kasutada paketti, mis sisaldab 28GB ulatuses mobiilset internetti,“ selgitas Telia Eesti ärikliendi segmendijuhtimise osakonna juht Tuuli Kruusimägi.

Ainus tingimus ongi see, et kliendi kasutuses on Mobiilse Äri pakett, mis sisaldab siis kas 4GB, 7GB, 14GB või 28GB ulatuses mobiilse andmeside mahtu.

Üks internetimaht viies eri seadmes

Lisaks tavapärasest suuremale mobiilse interneti mahule pakub Mobiilse Äri pakett kasutajale teisigi eeliseid. Näiteks saab oma paketis sisalduvat mobiilse interneti mahtu jagada kuni viie erineva seadme vahel. Selleks on vaja vaid enda kasutuses olevad nutiseadmed varustada SIM-kaardiga ning paketi mahtu saabki tarbida eri seadmetega. Nii et kui kliendil on valitud näiteks 14GB pakett, saab ta seda andmemahtu jagada nii oma nutitelefoni, nutikella, tahvel- kui sülearvuti vahel.

„See on suurepärane võimalus kasutada kiiret 4G mobiilset internetti just seal kus vaja ning täpselt sellise seadmega nagu parasjagu tarvis. Niimoodi pole internetiühenduse kasutamiseks vaja pidevalt luua oma telefoniga hotspot’i ega otsida WiFi võrku. Samuti on garanteeritud, et paketis sisalduvat mahtu saab tarbida kõigi seadmetega ning erinevatele seadmetele pole vajadust tellida erinevaid internetipakette,“ lisas Kruusimägi.

Täiendavate SIM-kaartide kasutuselevõtuks tuleb oma seadmesse vaid Teliast sobiv SIM-kaart tellida ning peale seda saabki selle seadmega Mobiilse Äri paketis sisalduvat internetimahtu tarbida. Isegi kui sülearvutil pole spetsiaalset SIM-kaardi pesa, saab panna SIM-i modemisse ja selle arvutiga ühendada, või ruuterisse ning sel moel internetti jagada. Lisa SIM-idele kehtivad Telia mobiilse interneti puhul samad tingimused nagu nutitelefonis ehk mobiilset internetti saab erinevate seadmetega kasutada nii Balti- kui Põhjamaades täpselt samas mahus kui Eestis,“ märkis Kruusimägi.

Mobiilne Äri sobib ettevõtlikule inimesele

Tänu Mobiilse Äri paketi paindlikkusele ja pakutavatele võimalustele sobib lahendus just inimestele, kellel on liikuv töö. Seetõttu on juba täna Mobiilse Äri kasutajate seas palju ehituse projektijuhte, müügiesindajaid, kaubatellijaid, logistika ja panganduse töötajaid ning teiste rahvusvaheliste ettevõtete töötajaid, kes liiguvad palju nii Eestis kui välisriikides.

Mobiilse Äri paketi klient saab helistada, saata sõnumeid ja kasutada mobiilset internetti kogu Euroopas samadel tingimustel ja hinnaga kui Eestis. Eestis on Mobiilse Äri kliendile tagatud Telia 4G võrgus kõrgeimad keskmised alla- ja üleslaadimise kiirused ning ainsa kohaliku mobiilioperaatorina pakub Telia oma võrgus 4G ehk VoLTE kõnesid. Näiteks võimaldab VoLTE lisaks kõrgele kõnekvaliteedile pakkuda ka tunduvalt kiiremat kõneühendamise aega, mis aitab omakorda aega säästa. 

Täpsemalt saab Mobiilse Äri pakkumise ja võimalustega tutvuda: https://www.telia.ee/ari/mobiil/mobiilne-ari

Copy
Tagasi üles