Noored näitasid teatritaset

, Teatrikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen Külli Ehastu lavastusest «Üks väike tuba», mille tõi ERMi teatrisaalis festivalil publiku ette autori juhendusel Tartu Waldorfteater. Näitlejail on jalas etendust läbiva detailina pastlad.
Stseen Külli Ehastu lavastusest «Üks väike tuba», mille tõi ERMi teatrisaalis festivalil publiku ette autori juhendusel Tartu Waldorfteater. Näitlejail on jalas etendust läbiva detailina pastlad. Foto: Kristjan Teedema

​Tänavune festival Kooliteater täitis Eesti Rahva Muuseumi lavad ja saalid kolmeks päevaks keskkooliõpilastega Eesti eri paigust. Eelvoorude tihedast sõelast jõudsid lavale 15 etendust, mis käsitlesid aegumatuid teemasid noortele omases võtmes.

Festivali ühe korraldaja, Tartu Waldorfteatri juhendaja Külli Ehastu sõnul jõudis lavale väga erinev materjal. «Oli luulet, klassikat, oma- ja rühmaloomingut, dramatiseeringuid ja valmis näidendeid, füüsilist ja psühholoogilist teatrit, isegi loengetendus ja üks monoetendus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles