Blogi: avaseti võitnud Kontaveit sai Luganos maratonmängus valusa kaotuse (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: KARIM SAHIB/AFP

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 28.) kaotas Šveitsis Luganos peetaval 250 000 dollari suuruse auhinnafondiga WTA turniiril avaringis 6:3, 4:6, 3:6 valgevenelannale Vera Lapkole (WTA 130.). Mäng lükkus kaks päeva järjest vihmasaju tõttu edasi, kuid täna pääses eestlanna lõpuks ometi platsile. Kuna Lugano turniiri kimbutavad vihmahood, viidi mäng üle sisehalli. Avaseti võitis eestlanna 38 minutiga 6:3, ent loovutas teises kaks korda oma pallingu ja kaotas seti 4:6. Otsustavas setis juhtis Kontaveit servimurde järel veel 3:1, ent kaotas siis viis geimi järjest ja ühtlasi kogu mängu.

Neljanda asetusega Kontaveit kohtub esimeses ringis Valgevene esindaja Vera Lapkoga (WTA 130.), kes jõudis põhitabelisse läbi kvalifikatsiooniringi. 22-aastane Kontaveit pole endast kümme sentimeetrit pikema 19-aastase Lapkoga kordagi WTA turniiril vastamisi läinud.

Selle duelli võitja kohtub teises ringis Montenegro esindaja Danka Kovincici (WTA 124.) ja Šveitsi esindaja Viktorija Golubici (WTA 107.) vahelise paari võitjaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles