Juuli algusest on Valga sünnitusosakond ajalugu

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre ja Kristi Vähi kiitsid Tartu ülikooli kliinikumi sünnitusabi, sest nende kõige väiksem pereliige 
Frederica vajas ilmale tulles tavalisest suuremat abi, kuid kõik laabus.
Imre ja Kristi Vähi kiitsid Tartu ülikooli kliinikumi sünnitusabi, sest nende kõige väiksem pereliige Frederica vajas ilmale tulles tavalisest suuremat abi, kuid kõik laabus. Foto: Sille Annuk

Esmaspäeval, 9. aprillil nägi Tartu ülikooli kliinikumis ilmavalgust Frederica. Tema vanemad Kristi ja Imre Vähi on haigla ning sünnitusabiga igati rahul. See ei lohuta aga Valgamaa elanikke, sest eile Tartu ülikooli kliinikumis kogunenud Valga haigla nõukogu otsustas sünnitusosakonna 1. juulil sulgeda. Sama saatus ootab Põlva haigla sünnitusosakonda.

Tartu ülikooli kliinikumi pressikonverentsil käis eile elav arutelu Valga haigla sünnitusosakonna sulgemise üle. Kliinikumi naistekliiniku juhataja Helle Karro kinnitas, et Valga- ja Põlvamaa naised saavad edaspidi kodulinnas rasedusaegsel jälgimisel olla ning et kliinikum on valmis suuremaks sünnitajate hulgaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles