Statistikaamet palub ettevõtjatel teatada andmete topeltküsimisest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM1:EESTI STATISTIKAAMET, RAHAVLOENDUS :TALLINN, EESTI,28JUN13
Eesti Statistikaamet esitles kogumikku  "Pilte rahvaloendusest" ning tutvustati t
TLNPM1:EESTI STATISTIKAAMET, RAHAVLOENDUS :TALLINN, EESTI,28JUN13 Eesti Statistikaamet esitles kogumikku "Pilte rahvaloendusest" ning tutvustati t Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Statistikaamet kutsub ettevõtjaid üles teatama kui statistikaamet on ettevõtte tegevuse kohta küsinud andmeid, mida ettevõte on viimase aasta jooksul riigile esitanud.

Statistikaamet on igal aastal vähendanud ettevõtete aruandluskoormust, teatas amet. Statistikaamet kasutab statistika tootmiseks enam kui 100 riikliku andmekogu andmeid, eeltäidab küsimustikke registritest saadud andmetega ning vähendab ettevõtete arvu, mis peavad andmeid esitama.

Sellest lähtuvalt kutsume amet teatama, kui on ettevõtte tegevuse kohta küsinud andmeid, mida ettevõtjad viimase 12 kuu jooksul riigile juba esitanud.

Tulemustest annab amet teada septembris. Saadud infot kasutab statistikaamet 2019. aasta küsimustike analüüsiks ning uute andmeallikate väljaselgitamiseks ja kasutuselevõtuks.

Kõikide osalejate vahel loosib amet välja 100 kogumikku «Eesti Vabariik 100. Statistiline album».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles