GALERII. Kevadmoe TOP 10!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis on need tähtsad moeasjad, ilma milleta sel kevadel ükski stiilne naine hakkama ei saa? Sel aastal juhib moemõtteid optimism ja helgus. Maailm on liialt rahutu koht, et kanda dramaatilisi ja tuju rikkuvaid riideid. Areenil on värvid, mängulust ja moeklassika. Ilma teeb praktiline meel.

  1. Trenchmantel. Klassika kullafondi kuuluv kevadine lemmik on suure aplausiga tagasi kõigil maailma moelavadel. Elegantne, liiva karva ja ajatu.

    Trencmantel on daamide lemmik olnud loomisest saati, nüüd on ta moemaailma lemmiklaps!

    Kollaaž Kristina Herodes

  2. Kullakarva seelik. Mood on nakatanud kullapalavikku, seda näeb kõikjal mantlitest kingadeni. Kuiv kõige vingem näeb kuld välja brokaatseelikul. See on moehitt terveks aastaks ning sobib kanda ka argipäeval.

    Kuldseelik on tormijooksuga vallutanud moelavad nii maailmas kui Tallinn Fashion Weekil.

    Kollaaž Kristina Herodes

  3. Teksa. Kuidas saab moehitt olla see, mida kõik kannavad? Aga saab! Teksa on moelavad tagasi vallutanud. Eelistatud on just tumedamad toonid, mida kantakse asjalikus või sportlikus stiilis, näiteks soonik-kandid on väga kuumad. Leia vaid teksa, mis sinu kehakuju kaunistab ja kanna seda 24/7.

    Teksa on tähtis tegija! Ilma teksajakita kevad lihtsalt ei tule. Keskel Montoni stiilinäide.

    Kollaaž Kristina Herodes

  4. Kukepüksid. Pahkluud on lihtsalt liiga kaunis koht kehas, et neid peita! Moes annavad tooni nappiva pikkusega püksisääred, olgu moekalt avarad culottes’id või kitsama joonega caprid.

    Nappivad püksipikkused teevad ilma nii avarates kui liibuvates siluettides.

    Kollaaž Kristina Herodes

  5. Tikandid. Veidi rahvakunstihõngulist veetlust muudab riided palju põnevamaks! Nii mõnigi moekas muster oleks pärit nagu meie vanaemade veimevakast, kuid muudab imekauniks nii kleidid, kerged pluusid kui teksapüksid.

    Tikanditega kleidid nagu esiemade veimevakast, vasakul Amanjeda Sport Couture, paremal Gerry Weber

    Kollaaž Kristina Herodes

  6. Neopreen. Sellesse materjali, mis kerge, pehme, soe ja modernne armus moemaailm juba hea mitu hooaega tagasi, kuid vaimustus pole raugenud. Suviselt kerge ja õhuke neopreen on eriti populaarne trükimustrilistes versioonides.

    Neopreen - kerge ja modenne. Taifun, Tanel Veenre, Aldo Järvsoo

    Kollaaž Kristina Herodes

  7. Pits. Naiselikkuse manifestatsioon materjalis!  Kuid mida moodsal ajal pitsiga tehakse? Vastuolulised tervikud on kõige vingemad – näiteks lukkudega bomberjakk, mis valmistatud pitsist.

    Pitsiline bomber nagu Taifunil või hoopis pitsiline seelin nagu Beatrice Fenicel?

    Kollaaž Kristina Herodes

  8. Punane. Moevärve on alati terve palett! Tegijad toonid on ka lavendlilillad, taevasinised, kollased ja liivagamma, kuid punases on kõige rohkem jõudu. Kui teised toonid lihtsalt meeldivad, siis punast armastatakse kirglikult. Kui tahad kevadest viimast võtta ning trendituultes kõrgele lennata, siis kanna kindlasti punast.

    Punane on pilgupüüdja, seda teavad nii moemaailma tipptegijad kui üks Eesti moetippe Katrin Kuldma.

    Kollaaž Kristina Herodes

  9. Pliiats-seelik. Ilu mõiste on muutunud ning naiselikult kurvikas tagapool on täna üleilmne imetlusobjekt. Parim viis seda stiilselt eksponeerida on kanda liibuvat pliiats-seelikut, näiteks mugavast trikotaažist - see tähistab moelavadel suurejoonelist come-backi!

    Pliitsseelik rõhutab kurve. Moes on eeskätt pehmemast mustriliselt kangast kitsad seelikud.

    Kollaaž Kristina Herodes

  10. Rätik pähe! Mis annab märku kevade tulekust? Muidugi võimalus viimaks ometi palja peaga käia. Kuid tasub proovida ka rätti. Kõige kiirem viis välimusse värskust süstida on juustele turban kruttida või rätik pähe sättida. Näed silmapilk põnev välja. Maailmamoes annavad tooni nii eksootiliste reiside rütmid kui armas maalähedane retro. Üks on igatahes kindel - pähe keeratud tekstiilid andsid tooni kõigil moelavadel ja väärivad proovimist ka Eesti tänavatel!

    Pane rätik pähe ja unusta igavus!

    Kollaaž Kristina Herodes

Maailm on liialt rahutu koht, et kanda dramaatilisi ja tuju rikkuvaid riideid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles