Maruvihane Itoudis: kas arvate tõesti, et Euroliiga parim meeskond pole mänguks valmis?

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis lausus pärast Ühisliigas 105:95 saadud võitu Kalev/Cramo üle, et tema mängijad vajasidki sellist võitluslikku kohtumist.

«Ma pole rahul esitusega üldiselt, kuigi saan meestest aru natuke. Meil on olnud järjest mängud, 4-5 päeva Moskvast eemal. Meil on suuremad eesmärgid. Aga nad andsid meile lahingu,» kiitis ta kalevlasi. «Polekski saanud meie jaoks parem mäng olla, kui selline, kus on nii palju võitlust. Siit on hea jätkata.»

Küsimus, kas CSKA polnud mänguks valmis, et Kalevi maa-ala kaitse murdmisega hätta jäädi ja lasti kodumeeskonnal avapoolaeg kaheksa punktiga võita, ajas Itoudise kurjaks. «Seda ei saa kuidagi öelda! CSKA on parim meeskond Euroliigas ja Ühisliigas. Kas see on tõesti teie mõtteis, et me võiksime mitte mänguks valmis olla?»

Jätkuküsimusele, kas siis Kalev mängis lihtsalt nii hästi, kõlas vastuseks: «Kalev mängis hästi, nad andsid lahingu. Nad tulid seitsme mehega välja, kuigi ametlikult peaks olema minu arust üheksa meest kirjas. Aga see on nende mure. Mina õnnitlen oma mängijaid võidu puhul.»

Lõpetuseks, ilma kellegi küsimiseta, lisas Itoudis: «Me saime Kalevist 20 vabaviset vähem. Aga see polnud maa-ala kaitse tõttu, see polnud kindlasti selle pärast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles